Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2016

 

Αγαπητές φοιτήτριες,
αγαπητοί φοιτητές μας,
το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
σας καλωσορίζει στην
ακαδημαϊκή οικογένειά του!

Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι, για όλους και όλες εσάς, μια στιγμή που ονειρευόσασταν. Είναι η επιβράβευση των κόπων σας, η επιβεβαίωση των προσδοκιών σας, το χαμόγελο των οικογενειών σας. Είναι, ταυτόχρονα, η αρχή ενός φωτεινού ταξιδιού για σας, ενός ταξιδιού στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου, στη θάλασσα που γέννησε σοφούς, μουσικούς, λογοτέχνες, ποιητές, στη θάλασσα εκείνη που έγινε η κοιτίδα της γνώσης και η στέγη του Πανεπιστημίου μας.

Τα φοιτητικά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνουν αξέχαστα! Το ακαδημαϊκό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι πεδίο θετικής παρέμβασης και δημιουργικής δράσης. Είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων σε κλίμα συνεργατικού διαλόγου, είναι πεδίο ελεύθερης αναζήτησης, παραγωγής και μετάδοσης γνώσης. Είναι ακαδημαϊκή οικογένεια από όπου αποφοιτούν επιστήμονες νέοι και νέες, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά επιστημονικής αρτιότητας και κριτικής σκέψης, με καινοτόμες ιδέες και δημιουργικότητα, ενεργοί πολίτες με λόγο και δράση για την ανάπτυξη της παιδείας και του πολιτισμού, για την κοινωνία και την κοινωνική αλληλεγγύη, για τη δημοκρατία, για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου.

Στα τριάντα έτη λειτουργίας του, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αναδειχθεί τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή ακαδημαϊκό χώρο ως ένα Πανεπιστήμιο δυναμικά αναπτυσσόμενο, με υψηλού επιπέδου σπουδές και έρευνα, με γνωστικά αντικείμενα καινοτόμα και διεπιστημονικά, με υψηλό ποσοστό απασχολησιμότητας των αποφοίτων του και με επιστημονικό, διοικητικό και τεχνικό δυναμικό υψηλών προσόντων.

Στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες και υλικό που θεωρούμε ότι θα διευκολύνουν τη διαδικασία της εγγραφής σας.

Εκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής και του συνόλου της ακαδημαϊκής οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας καλωσορίζω και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή σας πορεία. Όλες και όλοι μας, καθηγητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Ιδρύματος, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.


Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!
Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης
Πρύτανης

Είσαι πρωτοετής;

Μην Ψαρώνεις! - © Ioannis Apostolopoulos

Αγαπητή μας φοιτήτρια, αγαπητέ μας φοιτητή,
σ' αυτή την ιστοσελίδα προσπαθούμε να σου δώσουμε τις αναγκαίες πληροφορίες, ώστε να διευκολυνθείς στην εγγραφή σου.

Γενικές Πληροφορίες


 Βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για την εγγραφή σου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ακαδ. Έτος 2016-17) 

 1. Ταυτοπροσωπία – Ταυτοποίηση στοιχείων

Θα πρέπει να προσέλθεις στη Γραμματεία του Τμήματος με:

 •  Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
 • Φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου και
 • δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στη Γραμματεία του Τμήματος, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή σου θα πρέπει:

 • ν’ απευθυνθείς στο ΚΕΠ του τόπου μόνιμης κατοικίας σου, υποβάλλοντας θεωρημένη (για τη γνησιότητα της υπογραφής) αίτηση (υπόδειγμα θα βρείτε εδώ) μαζί με αντίγραφο της ταυτότητάς σου για την ταυτοποίηση στοιχείων σου προς τη Γραμματεία του Τμήματος για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου
 • και να αποστείλεις ταχυδρομικά τις δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας στη Γραμματεία του Τμήματος με συνοδευτικό έντυπο αίτησης (υπόδειγμα της αίτησης θα βρείτε εδώ).

Η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας σου πρέπει να γίνει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2016 και είναι υποχρεωτική προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου και να σου χορηγηθούν οι κωδικοί πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Ειδικά εάν επιθυμείς να υποβάλεις αίτηση για μετεγγραφή το ακαδ. έτος 2016-17, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η ταυτοπροσωπία σου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 προκειμένου να παραλάβεις έγκαιρα τους κωδικούς πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εάν επιθυμείς Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική χρήση (αναβολή στράτευσης) χρειάζεται να καταθέσεις Πιστοποιητικό Γέννησης. Η αίτηση για τη Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική χρήση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Students Web (για τα Τμήματα της Σάμου στο Σύστημα Ενημέρωσης Φοιτητών) εισάγοντας το user name και password που θα έχεις λάβει από το Πανεπιστήμιο ή καταθέτοντας αίτηση μέσω ΚΕΠ.

Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί ή αποσταλεί Πιστοποιητικό Γέννησης, υπάρχει η δυνατότητα αυτεπάγγελτης αναζήτησής της από τη Γραμματεία του Τμήματος, όμως η «Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση» θα σου χορηγηθεί με κάποιες ημέρες καθυστέρησης.

Ειδικά εάν επιθυμείς την υποβολή αίτησης μετεγγραφής κατά το ακαδ. έτος 2016-2017, θα πρέπει να προσέλθεις άμεσα στη Γραμματεία του Τμήματός σου, και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία σου, για να μπορείς κατόπιν, μέσω της εφαρμογής του Ιδρύματός μας: https://ype.aegean.gr/setyourpass/ να παραλάβεις κατά προτεραιότητα τους κωδικούς πρόσβασης στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες, που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης μετεγγραφής.

Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία σου, θα πρέπει να  αποστέλλεις αίτηση για την κατά προτεραιότητα χορήγηση κωδικών πρόσβασης, λόγω συμμετοχής στη διαδικασία των μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στη Γραμματεία του Τμήματος με θεώρηση ως προς τη γνησιότητα της υπογραφής σου από τα ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή και αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς σου (υπόδειγμα της αίτησης θα βρείτε εδώ).


2. Παραλαβή προσωπικών κωδικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος


Αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων σου από τη Γραμματεία θα πρέπει να αναζητήσεις τους κωδικούς πρόσβασης μέσω της διεύθυνσης https://ype.aegean.gr/setyourpass/ που σου παρέχει το Τμήμα, ώστε να έχεις πρόσβαση σε μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Με τους κωδικούς αυτούς:

 • θα δηλώσεις τα μαθήματα που θα παρακολουθήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο (πρώτη εβδομάδα μαθημάτων)
 • θα υποβάλλεις αίτηση για φοιτητική ταυτότητα (πάσο) θα επιλέξεις τα βιβλία θα έχεις πρόσβαση στην ηλεκτρονική Γραμματεία για να παρακολουθείς τους βαθμού σου, να αιτείσαι βεβαιώσει κλπ

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία παραλαβής των προσωπικών σου κωδικών θα βρεις εδώ.


Πότε ξεκινούν τα μαθήματα;

Σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις

3 Οκτωβρίου 2016

 


Διαδικασία για την έκδοση ΠΑΣΟ

Οι φοιτητές υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για την έκδοση της νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr.

Για την υποβολή αίτησης: http://academicid.minedu.gov.gr


Πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης

Οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης μόνο με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας (πάσο) και δεν απαιτείται πλέον η έκδοση ξεχωριστής κάρτας Βιβλιοθήκης όπως συνέβαινε μέχρι και το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Στο μεσοδιάστημα που θα υπάρξει μεταξύ της εγγραφής πρωτοετών και παραλαβής των ακαδημαϊκών τους ταυτοτήτων, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η σχετική δυνατότητα θα παρέχεται έως το τέλος Νοεμβρίου 2016.


Σίτιση: και που τρώμε;

Διαδικτυακή εφαρμογή συμπλήρωσης Αίτησης
ΣΙΤΙΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Στις έξι Πανεπιστημιακές μας Μονάδες (νησιά) λειτουργεί λέσχη σίτισης φοιτητών/τριών.

Οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν στη λέσχη του Πανεπιστημίου υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά. Οι αιτήσεις γίνονται ήδη δεκτές ανεξάρτητα από την πορεία της εγγραφής στο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, αιτήσεις για δωρεάν σίτιση, μπορούν να υποβάλλονται καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Με τον 8ψήφιο κωδικό των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας της Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να εισάγετε στην ατομική σας μερίδα τα αναγκαία δεδομένα αξιολόγησης κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.

Οι αιτήσεις ιεραρχούνται κατά σειρά προτεραιότητας βάσει των οικονομικών – κοινωνικών κριτηρίων που θέτει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Με βάση την ιεράρχηση αυτή προκρίνονται και σιτίζονται δωρεάν τόσοι όσους επιτρέπει το ύψος πιστώσεων που διατίθενται από την Πολιτεία στο Πανεπιστήμιο για τη σίτιση.

Οι υπόλοιποι φοιτητές, ανεξάρτητα και από οικονομικά - κοινωνικά κριτήρια, έχουν την δυνατότητα να σιτίζονται με 3 ευρώ την ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όμως, εφαρμόζεται διαδικασία διαρκούς ανανέωσης (ανά 15ήμερο) της κατάστασης δικαιούχων, με τρόπο ώστε φοιτητές που δεν κάνουν χρήση του δικαιώματος τους για δωρεάν σίτιση να αναπληρώνονται από φοιτητές, επιλαχόντες, που κάνουν συχνή χρήση του εστιατορίου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ (βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης)

Γενικά

Δωρεάν σίτιση δικαιούνται οι ενεργοί φοιτητές*, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου αντίστοιχα. Όταν είναι:

·   άγαμοι κάτω 25 ετών με εισόδημα της οικογένειας, κάτω των €45.000 Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά €5.000 για κάθε επιπλέον παιδί της οικογένειας. Επίσης προσαυξάνεται κατά άλλες €3.000 ανά επιπλέον παιδί της οικογένειας που είναι ενεργός* φοιτητής.

·   έγγαμοι με εισόδημα κάτω των €45.000. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά €5.000 για κάθε ανήλικο παιδί της οικογένειας.

·   άγαμοι άνω των 25 ετών με εισόδημα κάτω των €25.000

Τα κατά περίπτωση διαμορφούμενα ποσά μειώνονται κατά 10% σε περίπτωση που η μόνιμη κατοικία της οικογένειας βρίσκεται στον ίδιο Δήμο με το Τμήμα φοίτησης.

Ειδικές περιπτώσεις

Κατά προτεραιότητα σιτίζονται φοιτητές/τριες αν:

·   λαμβάνει επίδομα ανεργίας ο/η φοιτητής/τρια ή κάποιος γονιός (για φοιτητή/τρια άγαμο/η που δεν έχει υπερβεί το 25ο έτος ηλικίας) ή ο/η σύζυγος εφόσον είναι παντρεμένη/ος

·   είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας ή οικογένειας με τρία εν ζωή τέκνα

·   υπάρχει αδελφός/η προπτυχιακός/η φοιτητής/τρια (για απόκτηση πρώτου πτυχίου) που σπουδάζει σε πόλη διαφορετική της μόνιμης κατοικίας της οικογένειας

·   έχει χάσει ένα ή και τους δύο γονείς και δεν υπερβαίνει το 25ο έτος της ηλικίας του

·   είναι παιδί άγαμης μητέρας με ένα τουλάχιστον από τα παιδιά της μη αναγνωρισθέν, το οποίο ή τα οποία δεν υπερβαίνουν το 25ο έτος της ηλικίας τους

·   υπάρχει μέλος της οικογένειας (γονέας, αδελφός, σύζυγος ή τέκνο) με αναπηρία ή ο/η φοιτητής/τρια πάσχει από σοβαρή ασθένεια

·   είναι παιδί θύματος τρομοκρατίας και δεν υπερβαίνει το 25ο έτος της ηλικίας του

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Τα ακόλουθα δικαιολογητικά θα πρέπει να σαρωθούν (scan) σε αρχεία μορφής pdf και να επισυναφτούν στην ηλεκτρονική αίτηση η οποία γίνεται μέσω της διεύθυνσης https://studies.aegean.gr/sitisistegasi  

Γενικά

Κατατίθενται από όλους τους ενδιαφερόμενους για δωρεάν σίτιση ή/και στέγαση:

 1. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί μέσα στο τελευταίο εξάμηνο).
 2. Αντίγραφο της οικογενειακής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τελευταίου φορολογικού έτους (έντυπο Ε1).
 3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Εισοδήματος (Εκκαθαριστικό του τελευταίου φορολογικού έτους για το ετήσιο οικογενειακό ή ατομικό εισόδημα του/της ενδιαφερομένου/ης φοιτητή/τριας.
  1. Φοιτητές/τριες που είναι κάτω των 25 ετών καταθέτουν:
   i. το οικογενειακό εκκαθαριστικό και 
   ii. το ατομικό εκκαθαριστικό σε περίπτωση που υποβάλουν και οι ίδιοι φορολογική δήλωση
  2. Φοιτητές/τριες που είναι άνω των 25 ετών καταθέτουν το ατομικό εκκαθαριστικό μόνο 

Για τις ειδικές περιπτώσεις (δικαιολογητικά ανά περίπτωση)

Κατατίθεται το αντίστοιχο από τα ακόλουθα δικαιολογητικά, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις:
 1. Βεβαίωση σπουδών αδελφού/ης (ενεργού/ης φοιτητή/τριας, του πρώτου κύκλου σπουδών εφόσον ο/η  αδελφός/η δεν είναι ήδη κάτοχος πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου 
 2. Βεβαίωση επιδότησης ανεργίας από το Υποκατάστημα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στα μητρώα του     οποίου είναι εγγεγραμμένος/η, αν ο/η ίδιος/α, ο γονέας του/της ή ο /η σύζυγός του/της λαμβάνει επίδομα ανεργίας κατά την υποβολή της αίτησης 
  1. Αν η αίτηση αφορά στέγαση η ανεργία αποδεικνύεται με κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα  
 3. Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος που αποδεικνύει την πολυτεκνική ιδιότητα  του/της φοιτητή/τριας.
 4.  Ληξιαρχική Πράξη θανάτου γονέα (εφόσον ο/η φοιτητής/τρια δεν έχει υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας του/της)
 5. Ληξιαρχική Πράξη γέννησης του/της φοιτητή/τριας, εάν εμπίπτει στις κατηγορίες των 
  1. απορφανισθέντων φοιτητών/τριών από τον ένα ή και από τους δύο γονείς, εφόσον δεν έχουν υπερβεί  το 25ο έτος της ηλικίας τους ή 
  2. φοιτητών/τριών που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου άγαμης μητέρας με τουλάχιστον ένα μη 
   αναγνωρισθέν τέκνο, το οποίο ή τα οποία δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους ή 
  3. φοιτητών/τριών που φέρουν την ιδιότητα του τέκνου θύματος τρομοκρατίας και δεν έχουν υπερβεί το 25οέτος της ηλικίας τους 
 6. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σύστημα  πιστοποίησης αναπηρίας, το  οποίο είναι σε ισχύ κατά το έτος υποβολής της αίτησης,
  1. σε περίπτωση φοιτητών/τριών πασχόντων/ουσών από σοβαρές ασθένειες (άρθρο 35 του Ν. 3794/2009
   (Α’ 156) ή 
  2. σε περίπτωση φοιτητών με γονείς, τέκνα, αδέλφια, συζύγους που είναι τυφλοί ή κωφάλαλοι ή  νεφροπαθείς, που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή πάσχουν από μυϊκή δυστροφία Duchenne ή ανήκουν στην κατηγορία ατόμων ειδικών αναγκών με αναπηρία άνω του 67%

 

* «Ενεργοί φοιτητές»: οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι., των οποίων η διάρκεια φοίτησης δεν έχει υπερβεί τη διάρκεια των ετών που απαιτούνται για τη λήψη του τίτλου σπουδών σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, προσαυξανόμενη κατά δύο έτη.

Κοινή Υπουργική Απόφαση - Καθορισμός όρων Δωρεάν Σίτισης

Κατάρτιση Καταλόγων Δικαιούχων Σίτισης

Για να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία Φοιτητικής επισκεφθείτε ΕΔΩ


Στέγαση: Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά;

Διαδικτυακή εφαρμογή συμπλήρωσης Αίτησης
ΣΙΤΙΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (στις πανεπιστημιακές μονάδες Μυτιλήνης, Χίου, Λήμνου, Σάμου και Ρόδου) παρέχει δωρεάν στέγαση σε φοιτητές και φοιτήτριες βάσει οικονομικών – κοινωνικών κριτηρίων. Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι ταυτόσημα και ταυτόχρονα με τα αντίστοιχα της σίτισης.

Οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να στεγάζονται δωρεάν υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά. Οι αιτήσεις γίνονται ήδη δεκτές ανεξάρτητα από την πορεία της εγγραφής στο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στέγασης γίνεται δεκτή μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Με τον 8ψήφιο κωδικό των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας της Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να εισάγετε στην ατομική σας μερίδα τα αναγκαία δεδομένα αξιολόγησης κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Tα δικαιολογητικά είναι ταυτόσημα και ταυτόχρονα με τα αντίστοιχα της σίτισης -->

 


* «Ενεργοί φοιτητές»: οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και των Τ.Ε.Ι., των οποίων η διάρκεια φοίτησης δεν έχει υπερβεί τη διάρκεια των ετών που απαιτούνται για τη λήψη του τίτλου σπουδών σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, προσαυξανόμενη κατά δύο έτη.

Κριτήρια επιλογής δικαιούχων δωρεάν στέγασης

Για να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία Φοιτητικής επισκεφθείτε ΕΔΩ

Προσφορές Εισιτηρίων για πρωτοετείς Φοιτητές

Aegean |κοντά στους νέους: Πρόγραμμα Στήριξη Φοιτητών στην Ελλάδα

Blue Star Ferries | ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Hellenicseaways | 50% Έκπτωση στους νέους Φοιτητές


 

Πού βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου;